Ve ztichlém lese

Ve ztichlém lese

Anotace: ...

Tichá noc v lese
Hvězdy do tmy září
Postava se třese
Bledá je ve tváři

V měsíční světle
Čepel se leskne
Přejede po hrdle
Výkřik utichne

Krev do potůčku vtéká
Ta karmínová řeka
Tělo jako kámen chladí
Vrah mizí v sluji saňí

(p.s. saň je myšlena jako drak, nikoliv jako sáňky na sníh)
Autor Johny Styx, 11.08.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí