Zavřeli továrnu na sny

Zavřeli továrnu na sny

Anotace: Klam a prázdno...

Zavřeli továrnu na sny,
vzali si ukrutnou daň,
pramen života již dávno kalný,
smrtící zbraní stává se.
Že čekání na zázrak ještě povolili,
že se ten pahýl krásná obnaží,
zoufalec kdo věří byť na krátkou chvíli,
zoufalec ten, který v krásno uvěří.
Jen na čas ještě cosi sálá,
to však je pouhý popel kdesi obnažen
a s duší, zcela bezradnou,
je každý vyrván nadějím, jak bičem zasažen.
Zavřeli továrnu na sny
a vzali i tajnou lásku, jejich zbraň,
pramen života již dávno
otrávený,
odevzdá poslední svoji daň.
Autor jaroslava anna, 14.08.2011
Přečteno 389x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, Houda, Radek.oslov.Šafárik, Kars, carodejka, tato22, nejsembásník, Zasr. romantik, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný to máš, fakt.

13.11.2012 20:04:01 | Robin Marnolli

Jarčo, hezký...já to cítím, jak to tam sálá...ale když já raději ty rýmovaný..:-))

10.11.2011 02:52:17 | Houda

Hezké.

14.10.2011 23:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí