Co říci?

Co říci?

Anotace: 8-)

Když svět se točí a nechce poslouchat
zdá se, že všechno se dá porouchat
je to jak v prasátku penízky
ten zvuk a naše myšlenky se nořící
co udělat a kam všechno dát
vždyť v životě se stačí jenom smát.

Přesto nám slza upadá
do velkého jezera nazvaném oceán
protože rostlinka uvadá
bez vody a já musím jít velký lán
nesměji se, nemám chuť
protože bez Tebe je mi všechno fuk

Proč láska všechno boří
proč láska ničí přátelství
kéž pocitů není
a srdce pěkně lení.

Smích, radost, tanec, odvaha
ta slova krásně znějí
místo nich strach, moc a odplata
které v tomto světě hrají

Kam poděl se te úsvit,
jenž na cestu jsem si svítila
kam poděla se naděje
jenž srdce prudce vítala
Vítala s láskou a ochotou
zacelit veškeré rány
vždyť každé ráno s takovou pohodou
nemusí se nikdo s tím trápit.

Leť vlaštovko, přines mi útěchu
přines mi lásku mou milou
chtěla bych povědět ozvěnou
že láskou volím si cestu jinou...
Autor lullaby, 14.08.2011
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: hloubavá, CULIKATÁ, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí