Ptám se...

Ptám se...

Anotace: jednou... když pršelo...

Ptám se holých stěn,
Zda rozbít si o ně hlavu – a co se změní…
Stále to oné snění,
Co mění se s příštím dnem,
A mě trhá na kousky – jako hadrovou panenku,
Co ztratila se kdysi kdesi v mlze,
Pohlcena jen dalším tichým místem mého ubohého bolu,
Co tíží strop bytí uzavřeného v nekonečnu….
Autor Mak, 15.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Marsinka, efeeez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí