Ve třinácté komnatě..

Ve třinácté komnatě..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=gpnYdXV4uxs

Pročpak ten model infantilní
vlezl do třinácté komnaty
- (s)měj se hezky! kompatibilní
s ní není, z hvězd pro akrobaty

uzpůsobený vesmír zmizel
tady se gebí ze všech koutů
stoletý spánek, ne-li svízel
byť byl nechal ve dveřích botu

v korunním sále u vládce snů
vetřelce sladký třest nemine
jak agent nic nic sedm usnu
Šípkové Růžence na klíně

v nejvyšší věži s netopýry
ér zhluboka obadva dýší
nehne nimi průvan ze škvíry
stín od stínů zrak neodliší

v třináctém pokoji není nic
kromě těch dvou a jejich snů
na dotek rty a k líci líc
nezavřu.. kliku nestisknu
Autor Petbab, 16.08.2011
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: nikoolkaaa, PIPSQUEAK, slnečnica, la loba, Juan Francesco de Faro, Donne, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí