Pat v koupelně (=k obrazu=)

Pat v koupelně (=k obrazu=)

Anotace: ...

Ten hvězdář měl zas kudrnatý
jak se s nocí rozčiloval
a ona blonde copy vaty
aby šíji rozmazloval

ve vlasový seznamce
chtěl dát půl srdce Polárce

když dalekohled odložil
i na mě se obořil

hej stíne kam své háro šineš

a já řekl
nejsem stín
půl srdce v půlnoc nesměním.. nesu slečně její hřeben...

Ten hvězdář byl hned
z toho jelen

Polárka a had
té noci nešli spát....

A kdo nechtěl
s jelenem v čekání usínat
vzal mýdlo a plách abych dostal šach

Já však mýdlo dal sobě pod obraz
pod obraz s nímž mluvívám
snad vítr chtěl řvát na průvan
když v očích černovlásky cosi zalesklo se

neboj se lásko
neodejdu zase
své jelení hříchy s hadem umývat

už už jsem se blížil
polibkem dát mat a p sát
když to mýdlo nastražené vzal hvězdář
kamarád

jak zahrát hvězdopád?

musel jsem zulíbat.. a obraz ochutnat Polárce na očích...

had se začal smát až v průvanu kých..

Ty máš stěnu rád a v obrazu je švih
že neumíš zachytit
ani oka mih?

Vmaloval se totiž v šachovnici vlas
i černá královna trošku očkem šilhá

Hada s jelenem dávno odvál čas
a mýdlo u okna nás přesto dále hlídá
Autor J's .., 16.08.2011
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

polárka a had,kdo by to do nich řek,že vydrží bdít

16.08.2011 17:54:00 | takova

A kde jsou kudrnatí plameňáci?Noo dneska mám cop protože mi žádnej Kloboučník nepřinesl hřeben ani klobouk:-)))

16.08.2011 10:57:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí