VE CHVÍLI...zoufalství

VE CHVÍLI...zoufalství

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Dívám se na Tebe a chtěl bych se dotknout Tvého těla,
Ta věta, by možná hole zněla "měl jsem tě rád..."

Chtěl bych se probudit do boby, kdy víra hnala moje city
a já byl silný a rozdával své "Já"

Dnes zadní vrátka o5 vržou a falešné tóny rvoum mi uši
né nejde o uši, je to horší jde o "duši"

Nechci nic nové a to stare, "nevím zda má cenu?"
nevím zda věřit já o5 "svedu"

Nevím a je mi z toho smutno,
je a není mi to jedno...

Vím dobře proč trápím se a brečím v sedu
leč zapomenout nedovedu...

o5ja
Autor o5ja, 16.08.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí