JITŘENKA

JITŘENKA

Anotace: Věnováno mé dceři Janičce k jejím prvním narozeninám...

JITŘENKA

Ten den si pamatuju přesně
moje milá
slunko svítilo děsně mile
jakoby od té chvíle
objímat chtělo svět
a hvězdáři ho po půlnoci
museli tahat zpět...
Ten den jsem vypil tisíc piv
když racek na mne z dálky kýv
že ses narodila...
Ten tvůj úsměv ve tváři si pamatuju dodnes
ten kdyby viděl da Vinci
Monu by si někam odnes
a v ústraní ji poničil...
A na nebi se záře rozprostřela
jemná, přetenká
a na mnoze lidé svá čela
obraceli k obloze
a vzdychali :
Hle, kdesi vyšla nová Jitřenka !!
Autor Houda, 17.08.2011
Přečteno 342x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, hloubavá, lacerta.agilis, J sh' T r' k, zenge, Zdenka-matka, labuť, CULIKATÁ, Donne, E.T.Jane, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jejda - to jekrása, něha, cit a láska!

03.09.2011 06:21:00 | hloubavá

..jo děti jsou kořením života
st

17.08.2011 20:32:00 | zenge

Je z ní cítit láska a něha... Je překrásná!!!ST!!

17.08.2011 07:29:00 | E.T.Jane

Ta je nádherně něžná, moc se mi líbí.

17.08.2011 02:07:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí