Fantasy..

Fantasy..

Anotace: zatim jen první část

Slyšela jsem příběh
Za sklem fantazie
Kde z třpytu hvězd a prachu naděje
Leží zem
Ten tajuplný svět

Tam roste zázraků čas
Čtyři roční období nemají
Barvy spolu splývají
Květy svou vůní šeptají
Duše s chladným vánkem odchází

Záhadné bytosti ukrývá
Tichý zvon hříchům odbíjí
S půlnocí vše ožívá
Se světlem utichá

Na dně jezera
Kdysi tam perla ležela
Jedna malá víla jí tam nechala
Na dně jezera
Slza z perletě se třpytila

Je tomu už dávno let
Kdy tahle perla spatřila lidský svět
Ze dna jezera
V dlani malé dívky se třpytila

Kdyby jen ta dívka věděla
Co tehdy z jezera vylovila
S perlou v dlani domů utíkala
A do truhličky perlu schovala

Vždy před spaním
Na dlani se dívce perla třpytí
Poslouchá dívčino vyprávění
Měsíc svítí
Sny poletují oblohou
Malá dívka usnula
S ručičkou sevřenou

Žena s andělskou tváří
Oči s odleskem něhy
Rty rudé
V sluneční záři ohnivé vlasy vlají
Pod šatami pas štíhlý

Padá tahle kráska
Do louky bílého kvítí
Oči zavírá
Do vlasů motýl usedá
Na tvářích pihy svítí

Do ticha sní
Pšš, podej mi ruku svou
Zavedu tě na louku plného kvítí
Však jen dívat se smíš
Ať tu ženu nevzbudíš

Pozorně krásku sleduje
Je jí okouzlen
Srdce láskou vzplálo
**********************************
Autor EM, 17.08.2011
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí