Jsem

Jsem

Anotace: zamyšlení nad tím, jaká jsem :-))

Jsem

Jsem trnem v oku, jsem ledovou královnou.
Jsem zhaslou i zářící hvězdou, jsem zapadajícím sluncem.
Jsem mlhou rána, jsem studenou rosou, jsem prachem,
jsem vzduchem, vrbou, jsem vlna v oceánu.
Jsem letní nocí, hlubokým lesem, rozkvetlou loukou,
jsem létající pták.
Jsem věrným zvířetem, jsem divoženkou.
Jsem šum padajícího listí, jsem divoký oheň,
jsem zuřivý vítr, jsem ničivá bouře.
Jsem tma i světlo, stín, jsem rodný kraj.
Jsem bolest a strach, jsem pláč i smích.
Jsem tiché zoufalství, jsem hrdou bojovnicí.
Jsem svůj cíl, jsem dálkou, jsem taková, jsem jediná.

Aneta Hřavová
Autor Aný, 17.08.2011
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí