Svoboda za plotem

Svoboda za plotem

Anotace: :-)

Svoboda za plotem

Jsme poskládáni v balíku
s nálepkou sběr.
V řetězích naše srdce
cestují do výkupu železa.
Páskou přelepená ústa
s červeným nápisem STOP.
Rtěnkou si písmenky
označkujte naše čela
a roztřiďte na hromádky.
Bosi po hřebíkách,
nazí na mínus třicet.
Sešrotovat ty zrezivělé duše.
Neměli jsme modré oči.
Tak kopni si do toho špalku,
nad kterém jsme podivně zavěšeni.
Autor Aný, 17.08.2011
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí