Na konci sezóny

Na konci sezóny

Anotace: Kamelot - Season's end

Prosím Tě, neříkej mi teď sbohem,
jako kdybychom se viděli naposledy.
Vím, vždycky jsem byla slabochem,
který na všechny bral jen ohledy.

Sekundy se mi v čase zdají věčné,
vzpomínky vytrácejí se do ztracena.
Vlak dojel do své stanice konečné
a do nebes je kulka vstřelena.

Prosím Tě, neříkej mi teď sbohem,
jako kdybychom se viděli naposledy.
Na konci sezóny jsem jen starochem,
jenž si nejistě míchá svého osudu jedy.

Sekundy se mi v čase zdají věčné,
vzpomínky vytrácejí se do ztracena.
V srdci zbudou mi jen rány sečné,
na konci sezóny tu budu stát shrbena.
Autor Wyrda, 18.08.2011
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kameloty mám moc ráda:)

19.08.2011 08:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí