Pohádky o pohádkách

Pohádky o pohádkách

Anotace: snění vs. realita

Pohádky o pohádkách

Čtu pohádky o pohádkách,
Opravdu na ně věřím?
Stále však zůstávám knihomolem.
Pohádky, slunce západ mi otevřel oči
Ocitla jsem se ve tmě.
Nedohonila jsem svou pohádku.
Ale znovu ji toužím spatřit,
Pomohou mi hvězdami posetá nebesa.
Jako sníh se toužím rozpustit,
Ale v pohádkách se žije až navěky šťastně.
Co mám hledat dál?
S přemýšlením se zem ztrácí pod nohama
A já za oknem sleduji snášející se vločky
v teploučku, kde si čtu
své pohádky o pohádkách.
Autor Aný, 19.08.2011
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí