Pomalý x rychlý svět

Pomalý x rychlý svět

Anotace: žiju ráda teď a tady ,ale ten pomalý svět mně občas baví

Mezi břízkami mrtvé ptáče
mé srdéčko pro ně pláče.
V trávě jetelíček
pije z něj spousta včeliček.
Proti stařičké stavení,
kolem spousta kytiček,
pivoňky,růžičky ,libeček,
v starém domě nikdo není.
Ptáčci létají sem a tam,
miluji to hemžení.
V růžku zahrady sedím,
štěstím opojená hledím,
na ten krásný klidný svět.
Ten pomalý svět v rychlém světě,
všechno tady voní,kvete,
nejkrásnější je to v létě.
V zeleném lístečku leskne se perla rosy,
teď přeletěli nad zahrádkou kosi.
V dálce rozléhá se bouchání,
někdo kladivem se ohání.
Jsem staromilec,vzrušuje mně,že
stejně to tu bylo před léty,
má prabába to mohla vnímat stejně
a cítit tak jako já zřejmě.
Ten dnešní rychlý svět by už nepochopila,
však kdysi tady šťastně žila.
Autor valerie emilie, 19.08.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: valerie emilie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí