otevřel jsem oči

otevřel jsem oči

Anotace: a přišlo toto

Sluníčko ranní
na okno ťuká
nejsi tu se mnou
prožívám muka.

Pocity klidu
zase se vrátí
budeme spolu
když den se krátí.

Radosti duše
živené rosou
najdu tě ve tmě
nahou a bosou.

Srdíčka rudá
štěstí si půlí
zůstat tak vteřinu
je jejich vůlí.
Autor Čoki, 20.08.2011
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, divoska_jaja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí