Haunebu

Haunebu

Anotace: Based On A True Story.

Stroj se tiše vznesl nad opuštěnou planetu.
Dívala se do jeho očí a loď stoupala směrem vzhůru.
Zrcadlilo se v nich vše.
Lesy uchvácené plameny, bortící se domy a obrovská rotující duha.
Nepředstavitelně obrovská duha.
Rotovala do všech směrů zatímco ho slyšela šeptat : "Karmapa ...".
Všimla si, že má v očích slzy.I ona byla dojatá.
Cítili požehnání.
Buddhové se přišli rozloučit a doprovodit je do jejich nových domovů.
Autor Marek Lučin, 20.08.2011
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí