Setkání

Setkání

Anotace: setkáváte se rádi? Já ano, o to více, když je setkání s příjemnými lidmi, kteří dokáží obohatit mysl i duši :-)

Setkání, jak sladké mámení
může být.
Setkání, jak něžné mazlení
může být.

Jaká je touha,
možná barevná, jak duha.
Možná, jak mlha, která se rozplyne.

Probouzet se s nadějí,
že zítra bude další setkání,
že zítra bude touha,
možná barevná, jak duha,
která se neztrácí a zůstane.

Probouzet se tam, kde to máš rád...
Setkání, dlouhé než míle
může být.
Setkání, kratší, než chvíle
může být.

Setkání, jak bolest
může být.
Setkání, kterého se bojíš,
protože nevíš, co říct...
Může být.
Autor M3rryMarta Valenová, 20.08.2011
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí