NÁSTUPCE BůVOLA

NÁSTUPCE BůVOLA

Anotace: Vysvětlení k Bůvolovi: Bůvol byl součástí místního koloritu (budiž mu země lehká). V celym jeho životě byly pouze dvě věci,hospoda a práce.Když se dlouho ani na jednom z těch míst neukázal,šli ho hledat.Našli ho doma v posteli jak spí .... spánkem věčným.

Chtěl bych si najít ženu či milenku
Co krásný kozy má a pěknou prdelku
Je malá šance v tý naší vesnici
Holky tu nežijou nemají tradici
Já se snad zblázním budu na palici
Ještě se navíc podobám opici

A moje nároky na Smečno vysoký
Žádná nesplňuje a hledám už roky
Jedině možná snad tak Míša Blažková
Že by o mě stála šance je nulová
Ona je normální já se rád napiju
Vostudu udělam když jsem v delíriu

Tak asi opravdu zůstanu u píva
Vono mi vlastně nic jinýho nezbývá
Stane se ze mě nástupce Bůvola?
Máma mi nadává:" Co jsi to za vola!"
Autor jondys, 20.08.2011
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí