Z POCITU STRACHU

Z POCITU STRACHU

Anotace: ...

Z pocitu strachu se dělá husí kůže
Střelnej prach čpí a kdopak za to může
Vedeme válku do který nám nic není
Přichází Amerika a s ní utrpení

Zničili svou zem vybili indiány
Došli až sem a hrajou si na pány
Chtěj vládnout všem a smrtka zuby cení
Přichází Amerika a s ní utrpení

Na Japonsko spadla první atomovka
Ve Vietnamu napalm a Svět je jejich loutka
S iluzí pravdy co myšlení ti změní
Přichází Amerika a s ní utrpení

Vyberou si stát kde něco se jim líbí
Potom začnou lhát že neplní co slíbil
Vyhlásí mu válku prej jiný cesty není
Přichází Amerika a s ní utrpení
Autor jondys, 20.08.2011
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: wrest14, labuť, casla, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amerika, náš velký vzor, útočiště pro lemply, kteří se v Evropě neuplatnili. ST

20.08.2011 23:24:00 | casla

Víš,u míru je velmi křehká hranice,do jaké míry s jakou silou a za jakou cenu ho prosazovat,protože když tuhle hranici jen drobet překročíš,je z míru válka.

20.08.2011 22:22:00 | jondys

Mám ráda cestu míru ale Američany bych schutí nakopala do prdele

20.08.2011 22:18:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí