Blue Dangerous Hill

Blue Dangerous Hill

Anotace: j, kde ty borůvkové časy jsou..

Nech! Mech - S růžovým know-how
Vyplní se, zdá se mi, vše, co sis přál

Oh, yeah - Oh, yea - Oh, Sarah

Po kůži ti psal borůvky král
Tělo ti vzal. V tobě dýchal.

*

Vítej, lásko, na Blue Dangerous Hill
Cesta je klikatá a ty jsi můj cíl
Pro několik chvil
jsem tebe zkusil
A přišlo, co v sobě dusíš, zachtěla jsi moji duši

Sed - Leh! Šaty hodíš stranou
Mravenci dychtící nás nedostanou

Oh, yeah - Oh, yea - Oh, Sarah

V pokušení! S tebou v lese
zrzavý Rex! Tě unese!

*

Stává se jenom na Blue Dangerous Hill?
Roztoužena voňavá sní v závoji víl
Kdo by tušil,
její uši
mají zlato a to sluší zónám citů, až srdce buší

Keř - Lež! Ty snad chceš být mámou?
Dával ti radu sice jednostrannou

Oh, yeah - Oh, yea - Oh, Sarah

Příliš pozdě! Něco radit
začneme-li spolu řádit

*

Jak bylo tenkrát na Blue Dangerous Hill?
Mých šťastných sedmnáct - to jsem si žil
pro touhy ve snech
Zrychlí se dech
a borůvky jsou pomačkané černovlásky rozcuchané
Autor J's .., 20.08.2011
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: brooklyn, tato22, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zrzavý Rex mě nejvíc chyt :)

21.08.2011 13:57:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí