Tabu

Tabu

Anotace: I když se mě tohle téma moc netýká psalo se to samo. A co vy ohrnujete nos? ...

Sbírka: Výkřiky fantazie

Fet je fet, a fet je krása
a ve fetu je naše spása
páč my jsme feťáci zasr*ný
pro nás bůh nemá spasení.

Kdo nad námi nos ohrnuje
kdo tvrdí že jsme póvl
ten neprávem se povyšuje
sám skončí jako zevl.

Kdo tak asi pomůže nám
kdo trápení nám ulehčí
na to já řešení mám:
"krást to jsou prachy nejlehčí".

Krást je prý ale špatné
dřív, na škole nás to učili
teď je mi však tuze jasné
proč o fetu nám neřekli.
Autor periarmos, 20.08.2011
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí