Tak jako...

Tak jako...

Anotace: Není všechno tak, jako...

tak jako tužka zaznamená okamžik nápadu,
tak jako v každý večer blíží chvíle slunce západu,
tak jako utíká chtíc nechtíc drahocenný čas,
tak jako na stéble jednou vyroste klas,
tak jako svíce vrhá tajemný stín,
tak jako kocour co schoulil se na klín,
tak jako má křídla každý anděl,
tak jako je život na lásce stavěn,
tak jako patří ke spánku sladký sen,
tak jako riskující blázen zaplatí životem,
tak jako že láska nedělá žádné rozdíly,
tak jako létají zamilovaným v břiše motýly,
tak jako tak, všechno není přeci samozřejmé...
Autor nikoolkaaa, 21.08.2011
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí