21

21

Anotace: jedno datum,jedno připomenutí vysvětlení: soldat ...voják nazat...nazpět to na vysvětlenou,pro ty co už nevládnou ruštinou

Není tady k hnutí,
ani zpívat se nedá
"co tady ten soldat hledá
proč nešel k Nataše"
tváří se plaše
neměl jsi Ivane křídla
co se nepřehlídla
je tomu pár let nazat
tak proč o morálce kázat
stačí se smutně dívat
Vzpomínat
i když je to jedno datum
jedno připomenutí
Já vím....
je to jen historie...
vzpomínání...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.08.2011
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí