Polibek věčného

Polibek věčného

Anotace: Přelud..

Lidé, pravda a zas pravda,
kolem toho na tisíce,
podlaha už sto let zvadlá,
ješitnost a stále zhaslá svíce.

Cloumaje větrem o stěny,
nárazy vskutku umělý,
navždy budeme za stěny,
nevyjímaje svý jistý.

Nelehko brát to nevšedně,
ač z milosti, či jiné síly,
navždycky nám to zůstane,
pořád jsme bezespor Ti jistí.
Autor fail, 21.08.2011
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí