Do dlaní

Do dlaní

Anotace: Podívejte se do svých dlaní... Jaké jsou ty vaše? :-)

Do dlaní- dívám se s radostí
do dlaní- svou hlavu dávám
když mě něco rmoutí.

Do dlaní- chytám vodu
která osvěží.
Do dlaní- dávám tvou ruku
a tisknu ji touhou přátelství.

Ve svých dlaních vidím
co jsem v nich kdy mohla držet.
V dlani jsem držela ručku svých dětí
když chtěly bezpečně běžet.

Do dlaní- dáváš svou hlavu
a já Tě hladit smím.
Do dlaní- slzy vkládáš
když něco je špatné
a nemělo by to tak být.

Do dlaní- se dívám
vidím různé čáry.
Do dlaní- se dívám
vidím jejich stáří.

Když podívám se na své dlaně
vidím kus svého života.
Vidím, kdy jsem jimi mohla dát radost
kdy jsem v nich mohla svírat kytku- pro Tebe.

Vidím, jak držely
a hladily mé děti.
Bože, děkuji
že mám dlaně.

Dlaně- jsou ruce a na nich jizvy
i Ty jsi měl jizvy, Pane
od hřebů pro nás.
Pro různé křivdy, já nechtěla žít
teď jsem vděčná, že žiju.

Do dlaní- padají kapky deště
do dlaní- padají sněhové vločky
to trochu zebe.

Do dlaní- dám trochu něhy
která pohladí Tě.
Do dlaní- dám trochu síly
a celou obejmu Tě.
Abych mohla říct, jak mám Tě ráda
abych Tě mohla mít blízko
když je ti smutno, tvá duše strádá.

To všechno vidím ve svých dlaních
to všechno je někdy v nich.
I jak se dlaně sepnou
a modlí se tiše.
To všechno je v nich
i to, jak vzývají Ježíše
To všechno je v nich..

A co je ve Tvých dlaních...
Autor M3rryMarta Valenová, 22.08.2011
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná ... v mých dlaních jsou ještě čáry mladé,ale myslím že čas se tam podepíše...

22.08.2011 18:14:00 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí