Jitka

Jitka

Anotace: Ona ví =)...

Vím že Tě neznám
Známe se jen chviličku
A stejně Tě nikdy nedám
Patříš k mému srdíčku

Kdybych Tě více poznat směl
Život bych měl více rád
Každý by jistě záviděl
Že já jsem Tvůj kamarád

Ale snad i po tak krátké době
Víš že za mnou vždy smíš jít
Sice nevím co vše je v Tobě
I tak Tě ale chci navždy mít

Tak upřímně od srdce doufám
Že nás nerozdělí nikdy nic
Při představě Tvé ztráty zoufám
Tak se mějme rádi radši ještě víc

Děkuji Ti za vše Jituško
Autor Jean Ringo, 23.08.2011
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Wlistinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí