Kat

Kat

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Hľadám dvere
v mojom svete
a nelituju vteřin
co jinde
na to jsem si ukrad
Neľutujem ani chviľu
strávenú v sebe
"hledej pořádně"
slyšel jsem snad stokrát
...
Len kradmo, zvolna dúfať
som vždy túžil
a sladkosti těch chvil
těžko odolávám
predsa zas znesiem všetko
čo vietor priveje
však v zajetí myšlenek
svým katem se stávám
...
Autor TedelyBear, 23.08.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí