Chtěla bych být

Chtěla bych být

Anotace: Každý si sní své sny, já někdy sním takto :-)

Chtěla bych být Tvým snem
jenž se Ti zdává.
Chtěla bych být dnem
co pro Tebe krásný bývá.

Chtěla bych být úsměvem
jenž Tvou tvář zdobí.
Chtěla bych být slzou
co Tvou tvář studí.

chtěla bych být vším
co si budeš přát.
Chtěla bych být sluncem
co Tě bude hřát.

Chtěla bych být měsícem
jenž pluje černou oblohou.
Chtěla bych být mráčkem
co pluje nad duhou.

Chtěla bych být hvězdou
jenž na nebi září.
Chtěla bych být pro Tebe nejhezčím jménem
co je v kalendáři.

Však jsem jen člověk
a nevím co jsem zač.
Proč jsem se narodila
proč a nač.

Radči bych nebyla
nedýchala
nežila...
Ale bůh mě stvořil
a chce mě tu
abych byla
dýchala
žila...

Já mám Tě moc ráda
nedokážu popsat jak.
Vím, že to neznamená krásný let
ale krutý, krutý pád...
Autor M3rryMarta Valenová, 23.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí