Wake up to sleep – probudit se do sna

Wake up to sleep – probudit se do sna

Anotace: psala jsem to několik minut po půlnoci..takže to zas tak světový nebude :D

Wake up to sleep – probudit se do sna



Alespoň jednou probudit bych se chtěla

a zjistit, že sen je skutečností.

Probudit se vedle milovaného těla,

těla s velice známou osobností.



Alespoň jednou probudit se do sna,

kde vyprodaný je koncert mé bandy.

Kde každičký človíček mé jméno zná

a já užiju si víc jak kopec srandy.





Alespoň probudit se s pocitem,

že lidi jsou k sobě slušní.

Kde neprobudí se dcera s jelitem,

když odmlouvá a kušní.



Alespoň probudit se jedenkrát

a zažít ten slavný pocit.

Kdy život by šel jako tenkrát,

a já neměla nutkání skočit.



Alespoň neprobudit se s pláčem,

ze ztráty milovaných bytostí.

Probudit se, nebýt spáčem,

co probouzí se s lítostí.



Tak probouzím se každý den,

vím, nemáte zdání.

Že někdo žije svůj malý sen.

Jen když na něj jde spaní.
Autor Ela, 24.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí