Proste Kashe....

Proste Kashe....

Anotace: ...

Sedíš sám uprostřed tmy černé, vše zdá se ti marné. Tvá budoucnost se změnila, v mžiku, chtěl by ses vyvarovat toho okamžiku.
Ten okamžik zasáhne jako blesk z čistého nebe a ty najednou nechápeš sám sebe. Každý večer na dno lahve alkoholu se díváš, dobrý pocit přitom míváš...těžkou situaci nezvládáš, dost se neovládáš.
Proč myslet na minulost, když se ti nabízí skvělá budoucnost..?
Prober se konečně z toho stavu, zavolej loď naděje do svého přístavu...odtud nová cesta jest, tak na sebe přestaň líčit lest.
Autor Katee23, 25.08.2011
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: hell_o88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí