Zrození

Zrození

Anotace: Kouzlo zrození a lásky

Sbírka: Záchvěvy duše

jen prchavý okamžik zrození
krátký, vzácný, jedinečný
tak důležitý v živém světě
tma a světlo, noc a den

láska v lásce postupně sílí
až splynou v nesmírné jednotě
a mnohosti krás a životů
které byly láskou posvěceny

duše v schráně září láskou
patřící všem, celému světu
který možná vzpomene na tělo
jak s posledním nádechem ztrácí
v potu tváře darovaný život
z lásky
Autor Lenís, 25.08.2011
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí