Robusní představy

Robusní představy

Anotace: Osnova štěstí,bez rozuzlení - stejně, jako beze smyslu.

Jednou,
až posypu hlavu si popelem,
Budu se smát,
srdcem, duší i tělem.
Za ta slova,
co žrala mě dnem i nocí,
brala mi sny - svépomcí.

Svůj smutek poliji vínem,
za zradu v těžkých dnech.
Kdy hlava plnila se splínem,
a ON, kradl mi můj dech!

Slabosti plivnu do tváře,
že podlehla krásným slovům,
božským slibům, lehkým svodům,
JEHO, lháře!

Čas nechat prostoupit se klidem,
zavřít oči, zacpat uši, zatnout zuby
- čas nechat opustit se JEHO vlivem.
Autor Necelá, 25.08.2011
Přečteno 235x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., James Libustka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Juan Francesco de Faro, Mbonita, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní :)

26.08.2011 07:21:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí