O hudebním nástroji

O hudebním nástroji

Anotace: Taková kraťoučká..

hodná mamka povídajíc pohádku před spaním
něžná dívka lásku dávajíc svému okolí
tajemná víla tancujíc na měsíčním svitu
divoká šelma vraždící bez soucitu
temperamentní španělka točíce svou sukní
tanečnice havajská,co svými boky vlní
doprovodná gardedáma se slušným vychováním
nespoutaná sólistka s barevným tetováním
se žirafím krkem a občas řvoucím hlasem chlapa
baví všechny dlouhá léta ta paní kytara
Autor Marsinka, 26.08.2011
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí