Přeplněné nitro

Přeplněné nitro

Anotace: Proud asociací spojený s představou plných, avšak smutně prázdných lidí.

Sbírka: Záchvěvy duše

zmařené minuty plní hlubiny prostoru
lichými nadějemi buduje hranice
po kterých přenáší domněnky a zkazky
o nitru člověka, co chtěl žít v pravdě

vyčerpá ony hlubiny i celý prostor
a nezbude místo na víru, na lásku
zbude jen touha, lež a skořápky
prchavých snů ztracených v hlavě
Autor Lenís, 26.08.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí