VTEŘINY ZAPOMNĚNÍ

VTEŘINY ZAPOMNĚNÍ

Anotace: vteřiny

Myšlenky co nezestárnou
jsou slovem,proměnou
jsou cílem,mlhou
jsou nedopsanou touhou
v tichosti se nemění
VTEŘINY ZAPOMNĚNÍ.

myšlenky v tobě zůstanou
už se víc nestanou
kráčejí za duhou
jen ale příště nezbudou
v tichosti je vymění
VTEŘINY ZAPOMNĚNÍ.

Myšlenky jak ohně planou
kdo ale řekne nenaleznou
co příští vteřiny zas plavou
jsi stínem,láskou pravou
zbude jenom souznění
VTEŘINY ZAPOMNĚNÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.08.2011
Přečteno 217x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Donne, labuť, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí