L'vina III (=k obrazu=)

L'vina III (=k obrazu=)

Anotace: viz anotace minulé, ztišení, lvi 3

Sbírka: L'vina

Po měsíci za řekou..
sivý blues vábil dubnové nečasy
léto vlálo lány obilí
a úkryty my

* Vzpomínáš vlčí máky?
podzim
ve snu odstín
vím to marný -
chci ve tvých kadeřích znovu a znovu utonout

než jeden zapomene na obraz a dívá se

Pro tentokrát jsem se ovládl
a lžu jitřence

Nechápu její pomlčky z hvězd
večer mířil na prosilku z pouti
Ne že bych to jindy trefil
Bývám ve svých ceti stále mimoň

Aspoň tu tvoji ztracenou báseň
O révě u Labe.. nenačínej sama
Kritiku? Vášně sedí -

Až bych .. přestal.. se sněhem
Dala by ses

Vcítím to – dobrý ročník
šťastné a veselé..

.

Boj skřípe o stěnu
Napíná se a vtom – tap!

Sklouzávám

Zrcadlo je zpocené
a kachlíky studí

Z úsvitu rony
horečky budí
tap – tap..
do páry nad

a cár z šatů...
po nás

po nás past z písmen L'vina

Za líbání skrz
na nároží si začnem
číst z očí
Nenávist..
* nebo si dáš znovu

Tap Tap Tap..

* Lásko

stejně v sobě prohrajem
a budem
tápat cestou
jež proplétá se v déšť..

* Vždyť ji znáš

rozostřen
spatřuji
milou černovlásku

Bohužel jsem už v cíli
a blesku dávno nestačím

Právě objímá den
pestrých slov
a daleko leží plamének se svící

Můj malý princi
sotva ticho
zatlačí mé oči slzám

**

Ona teprve začíná!

Poslední sólo barev
v černobílém

to poslední sólo pro život
jenž ztrácí..

Milá
první den
bolíš skrze empatie
a cesty z krás
vrací stopy do zimy

* Je vydán zákaz
* malování
* Bráním se.. bráním!

Znáš klavír v síti tmy
Znáš..

Znáš to
Autor J's .., 29.08.2011
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, klinika, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí