Poslední vykřik

Poslední vykřik

Bloudí v duši půste řeči
smutek se jen lečí
s trochou něhy
to jsou jen křídla mezi břehy
soudí s hořkosti a ticha
nahá,a je zticha
jako ta slova básníku
co jim nenosí nikdo k pomníku
i když bloudí v našem srdci
bez pomoci...
kdo o to stojí
a hvězd se ptá,mlčí
samota se dlouho hojí
lituje když oči pláči
může se hloupě všechno zdát
ticho dá naději ztrát.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.08.2011
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, tato22, labuť, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

03.09.2011 14:05:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí