Chtěla bych být tam, kde nikdo není

Chtěla bych být tam, kde nikdo není

Anotace: Toužíte také být tam ,kde ještě nikdo nebyl? Já ano :-)

Chtěla bych být tam , kde nikdo není
chtěla bych být tam, kde smutek se v radost změní.
Chtěla bych být tam, kde nic nebolí.

Proč smutno je mi
kdo to ví ať mi odpoví.

Chtěla bych se toulat s tím,koho mám ráda
však někdy je lepší zůstat sama.

Na zemi kolem mne všude jsou střepy mých snů
střepy mých vzpomínek
hledím kamsi do dálek.

A ptám se sama sebe, proč nejdou slepit.
Anebo proč nezmizí, vždyť sny se neplní
a vzpomínky stále se mnou jsou.

Chce se mi brečet
jak lidé dokáží být neteční
i zlí.
Chtěla bych být tam, kde nikdo není
kde smutek se v radost mění...
Autor M3rryMarta Valenová, 30.08.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S lidmi je to těžké,bez nich ještě těžší.

30.08.2011 15:05:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí