DNU poděkování

DNU poděkování

Anotace: Každý den může být krásný......

Sjednotit se se svou skutečností,
splývat s realitou.
Radovat se z maličkostí,
chodit jen za tebou.
Poslouchat hlasy vnitřní,
a umět se rozhodnout.
Bojovat s vlastní plísní,
snažit se nadechnout.
Probouzet se s velkou chutí,
do okna se podívat,
Nevnímat, že tě to nutí,
nový den zas uvítat.
O večerech při usínání,
nastal ten pravý čas: DNU PODĚKOVÁNÍ
Autor airelle, 11.02.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu máme stejné myšlenky!!!

13.02.2006 13:29:00 | Luciasek

Máš to taky pěkné, dávám 100

11.02.2006 09:07:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí