Pro maminku po 2 :)

Pro maminku po 2 :)

Anotace: :)

Na sešeřelém nebi,
mezi miliony hvězd,
z modři nebeské klenby,
budu Ti věnce plést..

Vím, není to moc,
zasloužíš si víc,
Kdybys chtěla růži,
dám Ti jich na tisíc..

Jsi mi mým vzorem,
strážným andělem,
Mým nejupřímnějším přítelem..
Bez Tebe ve světě ztracený jsem..


A kdo že jsi?
Tak jako já Tě málokdo zná!
Tak roztáhni křídla svá,
a ukaž světu, jak jsi nádherná!!

Kdybych měl někdy děkovat,
Děkuji za to, že jsi..
Nikdo by mě totiž nedokázal vychovat,
tak skvěle jako ty..

Já vím, stále nejsem takový,
jaký bych rozhodně měl být..
ale svět má krutá pravidla,
a někdy je těžké podle nich žít..

Nejsem dokonalý,
a je mnoho chvil, kdy zklamu Tě,
ale i když se tak nejeví, tak vždy,
sedím a naslouchám ti nehnutě...


Na světě je mnoho zoufalců,
co hledají něco mezi námi..
Hledají porozumění-lásku..
Mě stačí zašeptat ,,mami...“
Autor kubikula.bm, 31.08.2011
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) :) :) :)

04.09.2011 01:44:00 | kubikula.bm

Musíš mít skvělou maminku,moc milá báseň.

31.08.2011 22:24:00 | Donne

zdravím tě Kubo.krásná,od srdce,z lásky.

31.08.2011 09:29:00 | tato22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí