Je toho víc

Je toho víc

Anotace: tak zase s trápením si hrej a v dešti mi někdy ruku dej...

Zas jinačí chci vidět svět
zas vidět rozkvétat třešnový květ
a běžet loukou omylů naboso
srdce mi tím vším už vyměklo na rosol..

Jsem ztracená v bouři a schovat se není kam
zas koukám z balkónu a před čím to utíkám?
Před tebou, před sebou před tmou i před ránem
a přitom mám být života svého pánem...

Lásko, mě ubývá sil i násilí
a ony básně už mockrát mne spasily
pomohly odlehčit klus tomu běžci v mně
rozsvítit svíčičku i v nejtemnější tmě
co ve mě zápolí už skoro rok
cestou tam běžím a zpátky je těžký krok
není to lehké a tíží to kamením
v překrásnou labut se zas jednou proměním
a už mě nepoznáš ani já tebe ne
mám tě furt v hlavě, ty mozkový alergene
a jak tě vyhnat ven, ze sna se probudit
až si to prožiješ, pak můžeš mě posoudit.
Ted mysli si třeba, že jsem prostě šílená
a máš třeba pravdu, jsem do lásky zblázněná.
Do lásky, co tiše spí v truhle už
kdo by to řek, tak se tež trochu vzmuž
sundej zas víko a vypust ji do nebe
a hlavně neboj, to není pro tebe....
Autor tajemná slečna, 31.08.2011
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: chicacheca, Poetický Ďábel, AnííK, Kaina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí