o mě tobě

o mě tobě

Anotace: tak sem si hrál a však popsal sem sebe a je to pro tebe

Svět je celkem velkej
ale přitom tak strašně malej
už nejsem mladej
ikdyž necítím se moc starej
řikám pokud něco chceš tak se starej
sklenku čistého vína si nalej
poté pak podle svých nápadů jednej
hlavně jak nechceš nekonej
táhnoucí se se stádem neskonej
co ti nákej chuj řekne bez uvažení nedělej
na svou intuici vždcyky dej
bude ti z toho vážně hej
tak si tu životní hru podle sebe hrej
život pak nebude krutej ale jemnej
když v tobě můzy spěj
a si vážně než ostatní jinej
však lepší než být stejnej
proto sem rád napaditej
a často dost napitej
ikdyž lidem příjdu divnej
však ale nechci být tajnej
nikdo však neví jestli sem temnej a nebo hodnej
hold sme kluk tajemnej
nikdy sem nebyl moc pilnej
ale zase sem velmi duševně silnej
proto sem pro tebe tak slibnej
ikdyž sem staršně línej
přesto pořád sem pro tebe ten nej
tak už se nedeptej
a mě už se blbě neptej
radši jak sem skvělej mi do ucha šeptej
a se mnou jak v ráji se měj
Autor ostuda lidstva, 31.08.2011
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě J!:-)))

31.08.2011 09:32:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí