Každý sám

Každý sám

Asi marně
hledám klid
ve své bolavé
duši
a v srdci
které jsi
zlomil tak lehce
slzy
co po tváři
bezděčně stékají
zachytíš
a i když Tě
spousta věcí
mrzí
stejně na moje
prosby
se Ti odpovídat
nechce
..
jen měkce
mě pohladíš
a já jako
největší měkota
zase pláču
a pak se rozloučíme
a každý sám
se vrhnem
do svého
života
...
Autor TedelyBear, 31.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí