Velká láska

Velká láska

Anotace: Je pro něj vším. Báseň o lásce, možná dle skutečných událostí :-)

Všechno je pro mě cizí, když chladný k Tobě jsem,
cítím, jak to krásné mizí, cítím se na hlavu poražen,
hrozně mi lásko chybíš, hrozně těžce se mi dýchá,
teď ještě víc se mi líbíš, a u srdce mne toho píchá.

Jsi pro mne tak vzdálená, jsi pro mne tak náhle jiná,
jsi jako modla kamenná, jsi a je to naše vina.

Umírám, když neříkám, jak Tě miluji, umírám, když s Tebou nespím,
umírám, když smutek v básni maluji, umírám, když hladit Tě nesmím.

Nedokážu už dopisy Ti psát, nedokážu se Ti svěřovat,
nedokážu si s Tebou večer povídat, nedokážu se Tvým slovům smát,
nedokážu si na špatné zvykat, nedokážu hodit to za hlavu,
nedokážu si s lhostejností tykat, už nemám v srdci Sázavu.

Nemám už sílu na vhodné řešení, nemám už sílu na Tvoje slova,
nemám už sílu na další trápení, nemám už sílu zažít to znova.

Na nic z toho už nemám sílu, neustále hledat svou vílu,
hledat a nacházet jen někdy, ty říkalas mi to už tehdy...
Autor Karvi, 31.08.2011
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí