Svatozář

Svatozář

Anotace: Jen báseň.

Zaprášený obrázek,
pod postelí bubák,
můj medvídek v pozadí
a krkavcův zobák.

Má maminko zlatá,
copak neznáš kouzla?
do okapu z korálků
už Tvá láska sklouzla.

Vpila se do kamínků,
lidé po nich kráčí.
Chci Ti vplést do pramínků,
co jen člověk snáší.

Pomněnku a petrklíč,
jak svatozář u kostela,
Tvé oči ledové,
ráda bych rozžehla...
Autor Mrtvý květ, 31.08.2011
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí