Tisícina

Tisícina

Anotace: ... promile, procento, tak nekup to a nevem to ...

Papež sedí na pavlači,
pilně plní svoji práci,
prostře plný pytel písní,
první umře, než to zjistí!

Melodie není známa
a slova jsou uschována,
taky v DUCHU čtu je s Váma!
Oslavuje TY TŘI SVATÉ!
Odpovědi možná znáte...

Papež lidu staví cesty,
jiný cukr, druhý tresty.
Jen vykliďte všechny splavy,
ať nežízní lidské davy.

Z bludiště je cesta dlouhá,
tsunami, záplavy, strouha.
Muž má taky svoje místo,
Ingrid, Anna, znáš to, Krysto...

Jenže nezná moje jméno,
to je v klíči uzamčeno.
Nezná BOHA, SYNA, VNUKA,
kukačka mu heslo kuká:
"Chce to syna, chce to kluka!"

BŮH však koná svoje dílo,
tak se dítě narodilo,
nezná význam mého jména,
neví, že jsem muž i žena.

Kdo napoví význam pátý,
dočká se pochvaly táty.
Protože celé mé jméno
uzamklo se jako věno.

Ukaž se konečná ceno!

000 000 000 1 CZK
Autor Inge, 01.09.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí