Chlad

Chlad

Anotace: Nejsem si jistá, zda to lze pochopit, ale doufám v to...

Mezi nimi,
tam, tady
v dálce.

V hrobové tichosti,
objímal ji,
šťasten.

Před zraky skryl.
Tělem svým ukryl,
chlad.

Osten závisti,
ten už dávno
zvad.

V pokoji,
pod mraky.
Přemožen touhou.

Sklíčen láskou
převtělenou zrádkyní
pouhou.

V temnotách obklíčen,
zrazen a pověšen.
Mrtev.

Mezi nimi,
tady i tam.
Vítá vás smrti
bezejmený pán.
Autor LadySymphonia, 01.09.2011
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí