Faleš

Faleš

Anotace: Výplody chorého mozku..

S lacinou maskou
Nebeský svatozáře
Snažím se chápat
Proradný lháře.
Křik dětí z pískovišt
A prach velkých měst
Marně tu přemýšlím
Kam stopy smést.
Již nejsem maličká
Ani ty nevinný
Šeptáme do ticha
Čím sme se opili.
Pach levných vín
A cigaret kouř
Mísí nám vzduch
Pak vsákne se hloubš.
Do rtů i do šatů
Do kůže, do vlasů
Možná i trochu
Do křídel pegasů.
Autor Ashita Abigor, 01.09.2011
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí