Opařena - s - citem

Opařena - s - citem

Anotace: A po chvíli již nad ránem zbrkle svítá.

Experiment noci,
kdy tiché kouty,
hluché stěny.
Spojí naše (hlučné) světy.

V tolik pevném objetí,
až mráz po těle přeletí.

Zapříčiň mou odezvu!

I beze slova,
ve větě.
My dva,
zlomeni jsme v odvetě.
(Spolu ztraceni ve světě.)
Autor Necelá, 01.09.2011
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Psavec, CULIKATÁ, Madanik, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí