Dva stíny

Dva stíny

Anotace: dva nezvaní hosti

Sbírka: Symboly

Dva stíny
splývající v jeden
Dva stíny
láká k sobě Eden

Dva stíny
dvě srdce plné lásky
Dva stíny
dvě nevyrčené otázky

Dva stíny
dvě duše, co se najít měla
Dva stíny
dva roztoužená těla

Dva stíny
dvě budoucnosti v přítomnosti
Dva stíny
dva nezvaní hosti
Autor Satha, 02.09.2011
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí